Implementacija je hitra in preprosta

SaleSqueze CPQ prodajni sistem v vaš poslovni proces implementirajo strokovnjaki s pomočjo preizkušenega 8-stopenjskega procesa.

01

KORAK 1 • Dan 0

Svetovanje in načrtovanje procesov

Izkušena ekipa svetovalcev vas vodi skozi celoten proces načrtovanja in umestitve prodajnega sistema v vaš poslovni proces. Upoštevamo obstoječe stanje, postavimo realne in merljive cilje. Sistem zasnujemo tako, da ga boste vi in vaši kupci z veseljem uporabljali.

02

KORAK 2 • Dan 3

Podpis pogodbe

Naše sodelovanje se uradno prične! Komaj čakamo, da skupaj zgradimo zgodbo o uspehu. Ob podpisu pogodbe določimo natančno časovnico in ekipo na naši in vaši strani, ki vas bo pripeljala do uspeha. 

03

KORAK 3 • Dan 7

Analiza stanja in procesov

Nadaljujemo s podrobno analizo vašega prodajnega procesa in logike prodaje. Skupaj si zastavimo cilje, ki jih bomo zasledovali v okviru sodelovanja. Naša ekipa pripravi seznam nalog in smernice, medtem pa vi pripravite seznam materialov in specifikacije. Začetna analiza običajno vključuje dve do tri skupinske delavnice.

04

KORAK 4 • Dan 9

Načrtovanje

Na delavnici dobimo pregled trenutnega stanja in procesov v vašem podjetju. Na podlagi začetne analize oblikujemo zaledne procese in predstavimo celovito rešitev. Opredelimo podrobno časovnico in akcijski načrt za vašo ekipo. Po potrebi se posvetujemo z zunanjimi partnerji.

05

KORAK 5 • Dan 10 – 30

Izvedba

Ko je vse definirano, je čas, da naša skupina strokovnjakov prične z izvedbo. V tem koraku ne pozabimo na vas! Redno vam poročamo o napredku. V času izdelave vaša ekipa pridno izpolnjujejo napredni katalog z izdelki in poslovnimi pravili.

06

KORAK 6 • Dan 30 – 35

Testiranje, validacija in usposabljanje

Ko izvedbena ekipa nastavi sistem, se začne preizkusno obdobje. Sistem preizkuša vaša ekipa in po možnosti tudi kupci in partnerji. Izvedena je tudi validacija orodja, kjer odkrijemo pomanjkljivosti ujemanja poslovne logike in sistema. Vaše povratne informacije so dobrodošle!

Da bo vse delovalo brezhibno in nemoteno, ponujamo tudi izobraževanje za vašo prodajno ekipo in partnerje.

06

KORAK 7 • Dan 35

Produkcija

Vaše povratne informacije so dragocene in so nemudoma upoštevane. Čas je za vaša zadnja vprašanja in revizije oblikovanja. Vaša prodajna ekipa pozna sistem, prav tako tudi vaši partnerji.

Pripravimo scenarij lansiranja CPQ prodajnega sistema, da vse poteka gladko in brez stresa. Vse je pripravljeno za zagon CPQ prodajnega sistema!

07

STEP 8 • Dolgoročno partnerstvo

Doživite SaleSqueze Efekt!

Deležni boste našega najpomembnejšega cilja – SaleSqueze efekta oziroma z drugimi besedami, eksponentne rasti

Če potrebujete nasvet, vam brez izjeme stojimo ob strani. Vaš sistem negujemo s podporo in vzdrževanjem. Za vas razvijamo nove module in integracije ter izboljšujemo postopke avtomatizacije, s čimer zagotovimo, da ste vedno prvak svoje panoge. Vaša prodajna ekipa in partnerji so nenehno podprti z izobraževanjem in usposabljanjem.

Pogovorimo se o avtomatiziranem procesu naročanja, namenjenem vašim B2B kupcem 

    Meni