Prevzemite nadzor nad prodajnimi aktivnostmi

Obdelovanje velikega števila naročil iz vaše prodajne mreže je naporno delo. Olajšajte si ga z naprednimi lastnostmi orodja SaleSqueze, ki pripomorejo k hitrejšemu postopku priprave ponudb in obdelave naročil. 

01
SESTAVITE

ponudbo

Strukturiran spletni katalog izdelkov

CPQ prodajni sistem v osrčje postavlja napreden katalog izdelkov, ki je povezan z osnovnim katalogom v vašem ERP, dodana pa mu je struktura, parametri in poslovna logika naročanja.

Z naprednim mehanizmom za oblikovanje poslovnih pravil lahko poljubno urejate poslovno logiko naročanja, povezave med izdelki, cenovno politiko in politiko popustov.

product-catalog

Katalog samodejno ustvari konfiguratorje in ponudbe

Zajemite poslovno logiko izdelkov z vmesnikom, ki je prijazen do uporabnikov in ga lahko vsak uporabi pri nakupu vaših izdelkov.

CPQ črpa vse potrebne informacije za samodejno ustvarjene konfiguratorje neposredno iz naprednega kataloga izdelkov.

SaleSqueze govori mnogo jezikov

Izkušnjo CPQ prodajnega sistema ponudite v jeziku vašega potencialnega kupca. Elemente prevedite kar sami z vgrajenim orodjem za prevajanje.

Vaša blagovna znamka je na prvem mestu

CPQ prodaji sistem se popolnoma prilagodi vaši vizualni identitet in se ujema z vašo blagovno znamko.

Proces dela je v celoti prilagojen vašim obstoječim procesom, ki so optimizirani in poenostavljeni do te mere, da jih enostavno lahko začnejo uporabljati tudi vaši kupci.

02
AVTOMATIZIRAJTE

oddajo naročil

Spletno upravljanje ponudb in naročil za kupce

S spletnimi oblikovanjem naročil je proces popolnoma digitaliziran in avtomatiziran. Kupec vstopi v vaš spletni sistem priprave ponudb in odda naročilo, medtem pa vaša prodaja ekipa spremlja proces in po potrebi usmerja kupca.

Ponudbe so avtomatsko poslane vašem obstoječem procesu obdelave. Kupci do njih dostopajo preko B2B portala za stranke, kjer si lahko ponudbe podrobno ogledajo.

Omogočite enotno uporabniško izkušnjo na vseh napravah

Omogočite strankam, da pri vas naročajo povsod po svetu. S SaleSqueze imajo kupci enako izkušnjo nakupa ne glede na mobilno napravo, ki jo uporabljajo.

03
ODPRAVITE

odvečno administracijo

Avtomatizirajte komunikacijo in poročila o stanju naročila

CPQ je mogoče enostavno povezati z vašim proizvodnim sistemom ali sistemom za vodenje poslovanja. Kupci so samodejno obveščeni o poteku naročila in pomembnih mejnikih.

Kupci so vedno na tekočem, kaj se dogaja z njihovim naročilom, saj posodobitve prejmejo preko e-pošte ali jih preverijo v portalu za stranke. Na ta način se izognete nepotrebni komunikaciji in poizvedbah o stanju naročila.

Sprejemajte pametne poslovne odločitve z napredno prodajno analitiko

Spremljajte vaš prodajni kanal ter uspešnost prodaje ekipe in partnerjev, da boste vedno sprejemali utemeljene poslovne odločitve ali pravočasno prepoznali morebitne težave.

Poslovna analitika vam omogoča natančno napoved prodaje, pretok materiala in zasedenosti kapacitet vaše proizvodnje.

Opolnomočite SaleSqueze z ostalimi integracijami

Dosežite večjo produktivnost prodajne ekipe, tako da se povežete z našimi integracijami. Vse s podporo naše ekipe.

Pogovorimo se o avtomatiziranem procesu naročanja, namenjenem vašim B2B kupcem 

    Meni