Prevzemite nadzor nad prodajnimi aktivnostmi

Obdelovanje velikega ┼ítevila naro─Źil iz va┼íe prodajne mre┼że je naporno delo. Olaj┼íajte si ga z naprednimi lastnostmi orodja SaleSqueze, ki pripomorejo k hitrej┼íemu postopku priprave ponudb in obdelave naro─Źil.┬á

01
SESTAVITE

ponudbo

Strukturiran spletni katalog izdelkov

CPQ prodajni sistem v osr─Źje postavlja napreden katalog izdelkov, ki je povezan z osnovnim katalogom v va┼íem ERP, dodana pa mu je struktura, parametri in poslovna logika naro─Źanja.

Z naprednim mehanizmom za oblikovanje poslovnih pravil lahko poljubno urejate poslovno logiko naro─Źanja, povezave med izdelki, cenovno politiko in politiko popustov.

product-catalog

Katalog samodejno ustvari konfiguratorje in ponudbe

Zajemite poslovno logiko izdelkov z vmesnikom, ki je prijazen do uporabnikov in ga lahko vsak uporabi pri nakupu vaših izdelkov.

CPQ ─Źrpa vse potrebne informacije za samodejno ustvarjene konfiguratorje neposredno iz naprednega kataloga izdelkov.

SaleSqueze govori mnogo jezikov

Izkušnjo CPQ prodajnega sistema ponudite v jeziku vašega potencialnega kupca. Elemente prevedite kar sami z vgrajenim orodjem za prevajanje.

Vaša blagovna znamka je na prvem mestu

CPQ prodaji sistem se popolnoma prilagodi vaši vizualni identitet in se ujema z vašo blagovno znamko.

Proces dela je v celoti prilagojen va┼íim obstoje─Źim procesom, ki so optimizirani in poenostavljeni do te mere, da jih enostavno lahko za─Źnejo uporabljati tudi va┼íi kupci.

02
AVTOMATIZIRAJTE

oddajo naro─Źil

Spletno upravljanje ponudb in naro─Źil za kupce

S spletnimi oblikovanjem naro─Źil je proces popolnoma digitaliziran in avtomatiziran. Kupec vstopi v va┼í spletni sistem priprave ponudb in odda naro─Źilo, medtem pa va┼ía prodaja ekipa spremlja proces in po potrebi usmerja kupca.

Ponudbe so avtomatsko poslane va┼íem obstoje─Źem procesu obdelave. Kupci do njih dostopajo preko B2B portala za stranke, kjer si lahko ponudbe podrobno ogledajo.

Omogo─Źite enotno uporabni┼íko izku┼ínjo na vseh napravah

Omogo─Źite strankam, da pri vas naro─Źajo povsod po svetu. S SaleSqueze imajo kupci enako izku┼ínjo nakupa ne glede na mobilno napravo, ki jo uporabljajo.

03
ODPRAVITE

odve─Źno administracijo

Avtomatizirajte komunikacijo in poro─Źila o stanju naro─Źila

CPQ je mogo─Źe enostavno povezati z va┼íim proizvodnim sistemom ali sistemom za vodenje poslovanja. Kupci so samodejno obve┼í─Źeni o poteku naro─Źila in pomembnih mejnikih.

Kupci so vedno na teko─Źem, kaj se dogaja z njihovim naro─Źilom, saj posodobitve prejmejo preko e-po┼íte ali jih preverijo v portalu za stranke. Na ta na─Źin se izognete nepotrebni komunikaciji in poizvedbah o stanju naro─Źila.

Sprejemajte pametne poslovne odlo─Źitve z napredno prodajno analitiko

Spremljajte va┼í prodajni kanal ter uspe┼ínost prodaje ekipe in partnerjev, da boste vedno sprejemali utemeljene poslovne odlo─Źitve ali pravo─Źasno prepoznali morebitne te┼żave.

Poslovna analitika vam omogo─Źa natan─Źno napoved prodaje, pretok materiala in zasedenosti kapacitet va┼íe proizvodnje.

Opolnomo─Źite SaleSqueze z ostalimi integracijami

Dose┼żite ve─Źjo produktivnost prodajne ekipe, tako da se pove┼żete z na┼íimi integracijami. Vse s podporo na┼íe ekipe.

Pogovorimo se o avtomatiziranem procesu naro─Źanja, namenjenem va┼íim B2B kupcem┬á

    Meni