Poenostavite prodajo z orodjem za pripravo ponudb in naročil

Vključite vaše B2B kupce neposredno v vaš prodajni sistem in jim omogočite, da si sami pripravljajo ponudbe in vam pošiljajo naročila.
Zaupajo nam

01 SESTAVITE

Katalogu izdelkov dodajte poslovno logiko naročanja

Imejte vaš katalog kompleksnih in po meri narejenih izdelkov vedno pod nadzorom. Katalog organizirajte, mu dodajte strukturo in določite poslovno logiko naročanja.

Prodajni sistem nato samodejno ustvari konfiguratorje izdelkov, ki omogočajo natančno, hitro in brezhibno pripravo ponudb ter oddajo naročil, brez da bi podrobno poznali poslovno logiko naročanja izdelkov.

02 AVTOMATIZIRAJTE

Avtomatizirajte proces priprave ponudbe in oddaje naročila

Prejem naročila od kupca zahteva veliko dela: od vnosa ponudbe, potrjevanja, obdelave naročila, določanja datuma dobave in logistike.

SaleSqueze s pomočjo poslovne logike izdelkov samodejno ustvari ponudbo, izračuna cene, popuste ter izdela natančno kosovnico naročila. Priprava ponudbe in oddaja naročila še nikoli ni bila hitrejša!

03 ODPRAVITE

Nič več ročnega vnosa podatkov – vaši kupci si ponudbo ustvarijo sami

Vaša prodajna ekipa vsa naročila sprejme, zajame, preveri in ročno obdela ter vnese podatke v vaše obstoječe sisteme CRM in ERP. 

SaleSqueze CPQ vam omogoča, da svoje kupce vključite neposredno v vaš prodajni sistem in jim omogočite, da si sami pripravijo ponudbo in izvedejo naročilo. Poslovite se od ročnega vnosa podatkov in nešteto napak v prodajni administraciji ter pohitrite proces obdelave naročil ter komunikacijo s kupci.

04 RASTITE

Pridobivajte nove kupce, namesto da obdelujete naročila obstoječih

Ko avtomatizirate proces priprave ponudb in naročil v vaši distribucijski mreži, pridobite dragocen čas v prodajni ekipi, ki tako lahko obdela več naročil, glavnino svojega časa pa  posveti iskanju novih kupcev.

CPQ prodajni sistem vam bo pomagal hitro in učinkovito uvesti nove člane prodajne ekipe in razširiti mrežo kupcev, saj je poslovna logika naročanja zajeta v sistemu, ki je enostaven za uporabo.

Pogovorimo se o avtomatizaciji in povečanju vaše prodaje

  “SaleSqueze nam je pomagal pripraviti skoraj 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo ponudbe pripravljali ročno.”

  Jožica Žukovec, Dekor Senčila


  Prijava na novice

  Prvi spoznajte naše novosti in posebne ponudbe.

   Meni