Enostavno B2B naročanje vaših konfigurabilnih izdelkov

Najbolj enostaven sistem za prodajo konfigurabilnih izdelkov, izdelkov z dinamičnimi sestavnicami ter poslovno logiko naročanja. Omogočite vašim B2B kupcem, da si sami pripravljajo ponudbe ali oddajajo naročila v vaš ERP sistem.
Zaupajo nam

01 SESTAVITE

Katalogu izdelkov dodajte poslovno logiko naročanja

Uvozite seznam artiklov iz ERP kataloga, mu dodajte klasifikacijo, strukturo, relacije in povezave med artikli ter določite poslovno logiko naročanja. Dodajte mu še cenike in politiko popustov.

Prodajni sistem samodejno ustvari enostavno orodje za hitro in brezhibno pripravo ponudb ter oddajo naročil, brez da bi podrobno poznali poslovno logiko naročanja izdelkov.

katalog artiklov in izdelkov

02 AVTOMATIZIRAJTE

Avtomatizirajte proces priprave ponudbe in oddaje naročila

Prejem naročila kupca zahteva veliko dela: vnos ponudbe, potrjevanje, obdelava naročila, določanje datuma dobave, proizvodnje in delovnih nalogov ter logistike.

SaleSqueze s pomočjo poslovne logike izdelkov samodejno ustvari ponudbo, izračuna cene, popuste ter sestavi natančno kosovnico naročila ter po potrebi v vašem ERP odpre tudi nov identifikator. Priprava ponudbe in oddaja naročila še nikoli ni bila hitrejša!

03 ODPRAVITE

Nič več ročnega vnosa podatkov – vaši kupci si ponudbo ustvarijo sami

Vaša prodajna ekipa vsa naročila sprejme, zajame, preveri in ročno obdela ter vnese podatke v vaše obstoječe sisteme CRM in ERP. 

S SaleSqueze CPQ lahko svoje kupce vključite neposredno v vaš prodajni sistem in jim omogočite, da si sami pripravijo ponudbo, izvedejo in sledijo naročilo ter preverijo dobave. Poslovite se od ročnega dela in nešteto napak v prodaji ter digitalizirajte proces prodaje.

product-catalog

04 RASTITE

Pridobivajte nove kupce, namesto da obdelujete naročila obstoječih

Z avtomatiziracijo procesa naročanja pridobite dragocen čas v prodaji, ki tako lahko obdela dosti več naročil kupcev, glavnino svojega časa pa posveti iskanju novih.

CPQ prodajni sistem vam pomaga tudi hitro in učinkovito uvesti nove člane prodajne ekipe in razširiti mrežo kupcev, saj je poslovna logika naročanja vaših izdelkov zajeta in vgrajena v sistemu, ki je enostaven za uporabo.

Pogovorimo se o platformi za naročanje, namenjeni B2B kupcem.

    Prijava na novice

    Prvi spoznajte naše novosti in posebne ponudbe.

      Meni