Digitalna transformacija:
Izkušnja kupca P4D

Ste se prijavili na razpis digitalna transformacija in iščete najboljšo rešitev, ki pokrije tudi postavko razpisa Izkušnja kupca?

Pridobite vse točke pri postavki izkušnja kupca z orodjem SaleSqueze.

Izkušnja kupca postaja vse pomembnejša in pri tem vam pomagamo ekipa SaleSqueze.

Nudimo vam pomoč pri snovanju akcijskega načrta za razpis Digitalna transformacija, ki ga razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Načrt vključuje realne in konkretne ukrepe za izboljšano komunikacijo s kupci, ki bo bistveno prispevala k boljši uporabniški izkušnji za kupca.

SaleSqueze nudi integriran digitalno podprt proces, ki povezuje proces vlagatelja in proces kupca s prikazanimi učinki.

Orodja za vrhunsko izkušnjo kupca

CPQ Prodajni sistem

Za proizvodna in trgovska podjetja z obsežnim katalogom konfigurabilnih izdelkov.

Namenjen je enostavni prodaji konfigurabilnih izdelkov. Iz ponudbe ali naročila ustvari popolne sestavnice artiklov in jih prenese v vaš ERP sistem. Uporablja ga vaša prodajna ekipa ali neposredno vaše stranke.

SaleSqueze

Konfigurator

Za podjetja, ki tržijo visoko-cenovne izdelke in zahtevajo personalizacijo pred nakupom.

Konfigurator ponuja enostavno izkušnjo prilagajanja izdelka, ki s pomočjo vizualizacije izdelka pritegne kupce in jim omogoča raziskovanje, hitro pridobitev ponudbe ali spletni nakup preko digitalnih kanalov.

Digitalna transformacija:
Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli

Rešitev SaleSqueze pokrije tudi postavko Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli

Pridobite vse točke pri postavki Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli z orodjem SaleSqueze Partnerskim sistemom

Ekipa SaleSqueze vam pomaga pri zasnovi akcijskega načrta za digitalni model, ki vključuje jasne, realne in konkretne ukrepe za optimizacijo poslovanja in nadgradnjo obstoječih poslovnih modelov na osnovi digitalnih tehnologij v času digitalizacije.

V okviru akcijskega načrta predstavimo tudi, kako bo digitalna transformacija prispevala k dvigu inovativnosti podjetja in razvoju izdelkov ali storitev z višjo dodano vrednostjo

Pri postavki Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli boste z orodjem SaleSqueze pridobili vseh 6 točk.

Za pridobitev vseh 6 točk je potrebno vključiti orodje SaleSqueze

CPQ prodajni sistem

Najbolj enostaven sistem za prodajo konfigurabilnih izdelkov, izdelkov z dinamičnimi sestavnicami ter zapleteno poslovno logiko naročanja.

SaleSqueze

Konfigurator

Konfigurator vašim kupcem omogoči, da podrobno raziščejo vaš produkt in njegove lastnosti, ter si sami oblikujejo ponudbo ali opravijo nakup.

Orodje SaleSqueze nadgradite s Partnerskim modulom

Partnerski modul znotraj SaleSqueze B2B sistema je sestavljen iz naslednjih elementov:

01

Vpogled v status naročil

SaleSqueze Partnerski sistem je mogoče enostavno povezati z vašim proizvodnim sistemom ali sistemom za vodenje poslovanja, tako da lahko kupca samodejno obveščate o poteku naročila in pomembnih mejnikih.

Kupci so vedno na tekočem, kaj se dogaja z njihovim naročilom. Posodobitve statusa lahko prejemajo preko e-pošte ali jih preverijo v portalu za stranke, kamor se prijavijo z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom. Na ta način se izognete nepotrebni komunikaciji in poizvedbah o stanju naročila. 

02

Vpogled v zalogo

Če bi s tako informacijo ustregli vašim kupcem, jim lahko preko B2B partnerskega portala omogočite vpogled v zalogo izdelkov ali vpogled v dobavne oziroma proizvodnje roke, če gre za proizvodnji artikel.

03

Oddajanje naročila s strani kupca

S spletnimi oblikovanjem naročil je proces popolnoma digitaliziran in avtomatiziran. Kupec vstopi v vaš spletni sistem in odda naročilo. Poslovna logika, ki je vključena v sistem, kupcu omogoča pravo izbiro in ga vodi skozi proces oddaje naročila.

Vaša prodajna ekipa medtem spremlja proces, oddana naročila in vsebino. Sistem vam omogoča enostaven in celovit pregled nad oddanimi naročili, vključno s pripadajočimi statusi.

product-catalog

04

Avtomatizirana priprava ponudbe

Sistem omogoča vašim obstoječim in potencialnim kupcem, da v le nekaj klikih sami pripravijo ponudbo za vaše izdelke. Ponudba, za katero ste prej porabili uro ali več, je pripravljena v nekaj klikih.

Ob potrditvi ponudbe, se lahko generira sestavnica in posreduje v vaš ERP. Kupci, ki jim dodelite dostop, lahko spremljajo svoje ponudbe.

05

Vpogled v cenike in rabatne lestvice

Kupec na enostaven način dostopa do svojih cen, ki mu jih določite v sistemu.

katalog artiklov in izdelkov

06

Partnerski sistem za distributerje

SaleSqueze partnerski sistem omogoča, da konfigurator za pripravo ponudb lahko v uporabo predate tudi vašim distributerjem. S tem lahko tudi distributer na enostaven način pripravlja ponudbe za svoje kupce, vi pa pridobite pregled še enega nivoja nižje, kar vam omogoča precej lažje planiranje, tako prodaje kot tudi proizvodnje.

Postanimo partnerji pri izvedbi projekta Digitalna transformacija

Pomagali vam bomo pri postavki Izkušnja kupca P4D in Digitalni poslovni modeli PD4

    Meni