Kako deluje Konfigurator

Spletni konfigurator vašim kupcem omogoča enostavno oddajo povpraševanja ali naročila za vaše kompleksne izdelke preko spleta.

01

Ponudite vrhunsko nakupno izkušnjo s Konfiguratorjem

Po meri narejen Konfigurator potencialnim kupcem omogoča, da podrobno raziščete vaš izdelek in njegove lastnosti na vaših digitalnih kanalih. Postopek konfiguracije izdelka je podprt z izračunom cene v realnem času in osupljivo vizualizacija izdelka, kar olajša odločitev o nakupu.

Dukin Konfigurator

02

Potencialni kupci postanejo avtorji ponudb

Skozi konfiguracijo želenega izdelka, potencialni kupci ne vede oblikujejo tudi ponudbo, ki je ob oddaji povpraševanja avtomatično poslana na njihov e-poštni naslov. Ponudba vključuje seznam izbranih lastnosti in natančno izračunano ceno.

Sistem kupce tudi samodejno usmerja k naslednjemu koraku v prodaji, kot je na primer sestanek s prodajnim predstavnikom ali nakup izdelka.

03

Spremljajte pomikanje kupcev skozi prodajni lijak

V vaš prodajni lijak se bo začelo stekati veliko kvalitetnih priložnosti. Njihovo točkovanje vam omogoča prioritizacijo tistih, ki imajo večjo verjetnost zaključka.

S prodajno nadzorno ploščo vaši prodajni predstavniki vedno vedo, katera je naslednja pomembna aktivnost.

04

Pomagajte kupcem in zaključujte poslovne priložnosti

Poslovite se od prodajne administracije in svoj čas usmerite v razvijanje osebnega odnosa s kupci. Posledično bo to privedlo do več zaključenih poslov.

To je čas, da začnete rasti! 🚀

Pogovorimo se o avtomatiziranem procesu naročanja, namenjenem vašim B2B kupcem 

    Meni