Kaj pravijo naše stranke

SaleSqueze Konfigurator name je pomagal, da smo digitalizirali in avtomatizirali našo prodajo in jo povezali z ostalimi orodji v podjetju. Na ta način smo prihranili kar 80 % časa pri delu s papirji in znižali količino prejetih povpraševanj prek e-pošte za kar 90 %. Vse to z odlično uporabniško izkušnjo!

Luka Ambrožič, Elaphe, Vodja trženja in prodaje

SaleSqueze Konfigurator nam je omogočil, smo lahko pripravili 486 % več ponudb za StyleOUT® smetarnike v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Tomaz Rakusa, Dukin, Vodja trženja in prodaje

SaleSqueze konfigurator je poenostavil naš prodajni proces notranjih senčil, ki jih izdelujemo po meri. Avtomatski generator ponudb nam je pomagal pripraviti skoraj 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo vse ponudbe pripravljali ročno. Dosegli smo nove stranke in brez izdatne marketinške podpore odprli nov prodajni kanal. Konfigurator ponuja veliko možnosti za nadaljnji razvoj in vključitev tudi drugih naših produktov, saj podpira prodajo izdelka, ki se konfigurira in izdeluje po meri. Sodelovanje s podjetjem SaleSqueze je bilo ustvarjalno, saj je celotna ekipa prodorna, prilagodljiva ter ponuja veliko kreativnih idej in rešitev.

Jožica Žukovec, Dekor Senčila, direktorica

Z internim SaleSqueze orodjem smo uspeli zmanjšati čas priprave ponudb za 70% in avtomatizirati postopek nabave materialov.

Uroš Krek, Hausmart, Ustanovitelj in direktor

Poglejte naše

študije primera

Pridružite se vodilnim podjetjem in uredite svojo prodajo

Pogovorimo se o avtomatizaciji in povečanju vaše prodaje

    “SaleSqueze nam je pomagal pripraviti skoraj 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo ponudbe pripravljali ročno.”

    Jožica Žukovec, Dekor Senčila

    Meni