Kako je podjetje Hausmart, ki na spletu prodaja okna in vrata, z orodjem SaleSqueze zmanjšalo čas priprave ponudb za 70%?

[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=d2wbFwXWMto” yt_autoplay=”on” yt_sugg_video=”” yt_play_control=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^6219|url^https://salesqueze.com/wp-content/uploads/2020/07/yt-video-thumbnail.jpg|caption^null|alt^Kako povečati prodajo z ordojem SaleSqueze|title^SaleSqueze Konfigurator|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Zakaj SaleSqueze?

SaleSqueze je sistem, ki pomaga proizvajalcem in prodajalcem oken in vrat povečati in avtomatizirati prodajo preko digitalnih kanalov.

Nov dobiček iz skritih rezerv

Z avtomatizacijo priprave ponudb za okna in vrata dosežete svoj prodajni potencial.

Kvalificirani kupci

Kupci preko SaleSqueze Konfiguratorja oddajo povpraševanje, ki vsebuje dimenzije, barve, materiale in dodatke za okna in vrata.

Hitrejša in učinkovitejša prodaja

Kupci si preko Konfiguratorja ponudbo oblikujejo sami, vaša prodajna ekipa se vključi le v fazi zaključevanja poslov.

Uspešnejša prodajna ekipa

Prodajna ekipa svoj čas nameni le kvalificiranim kupcem z visoko verjetnostjo nakupa.

*Rezervirajte neobvezujoč klic z enim od naših strokovnjakom in predstavil vam bo, kako lahko izboljšate svoj spletni prodajni kanal.

Hausmart

S SaleSqueze Konfiguratorjem so uspeli zmanjšati čas priprave ponudb za 70% in popolnoma avtomatizirati postopek nabave materialov.

*Rezervirajte neobvezujoč klic z enim od naših strokovnjakom in predstavil vam bo, kako lahko izboljšate svoj spletni prodajni kanal.

S kakšnim problemom se je soočalo podjetje Hausmart?

Podjetje Hausmart je pred našim sodelovanjem spletna povpraševanja zbiralo preko spletnega obrazca za povpraševanje. Preko obrazca so dobili veliko nekvalificiranih povpraševanj, za katere so porabili ogromno časa za ročno pripravljene ponudbe, realizacija teh ponudb pa je bila izjemno slaba. Priprava posamezne ponudbe je komercialistu vzela tudi do 3 ure časa, potencialni kupci pa so na ponudbo lahko čakali tudi do 14 dni, kar je pri povzročilo nezadovoljstvo pri kupcih.

Rešitev problema je orodje SaleSqueze

Problem podjetja Hausmart smo rešili z implementacijo orodja SaleSqueze. Preko SaleSqueze Konfiguratorja kupci lahko raziskujejo lastnosti oken in si glede na želje izberejo dimenzije, materiale, barve, zasteklitev in dodatke.  Tako kupci oddajo povpraševanje, kjer so podane že vse informacije, ki so potrebne za izdelavno informativne ponudbe. S pomočjo orodja SaleSqueze se ponudba izdela avtomatično, prodajna ekipa ponudbo le pregleda in jo pošlje potencialnemu kupcu.

Spletni obrazec za povpraševanje je preteklost.

Pomagajte kupcem do boljših in hitrejših odločitev s spletnim konfiguratorjem.
Obrazec za povpraševanje

Ogromno nekvalificiranih povpraševanj

Kupci oddajo nepopolno povpraševanja, ker ne vedo, med kakšnimi lastnostmi lahko izbirajo

Dolgotrajna in zamudna priprava ponudbe

Potencialen kupec na ponudbo čaka do 14 dni

Nizka realizacija povpraševanj

Slaba uporabniška izkušnja

Spletni konfigurator

Kvalificirani potencialni kupci

Potencialni kupci oddajo vse potrebne informacije za pripravo ponudbe (dimenzije, barve, materiali, zasteklitev in dodatki)

Avtomatična priprava ponudbe

Ponudbo izdela kupec sam v 15 minutah

Več časa za osebni stik in višja realizacija povpraševanj

Vrhunska uporabniška izkušnja

*Rezervirajte neobvezujoč klic z enim od naših strokovnjakom in predstavil vam bo, kako lahko izboljšate svoj spletni prodajni kanal.

Izkušnja zadovoljnih strank

Z internim SaleSqueze orodjem smo uspeli zmanjšati čas priprave ponudb za 70% in avtomatizirati postopek nabave materialov.

Uroš Krek, Hausmart, Ustanovitelj in direktor

“Salesqueze konfigurator je poenostavil naš prodajni proces notranjih senčil, ki jih izdelujemo po meri. Avtomatski generator ponudb nam je pomagal pripraviti skoraj 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo vse ponudbe pripravljali ročno. Dosegli smo nove stranke in brez izdatne marketinške podpore odprli nov prodajni kanal. Konfigurator ponuja veliko možnosti za nadaljnji razvoj in vključitev tudi drugih naših produktov, saj podpira prodajo izdelka, ki se konfigurira in izdeluje po meri. Sodelovanje s podjetjem Kalmia je bilo ustvarjalno, saj je celotna ekipa prodorna, prilagodljiva ter ponuja veliko kreativnih idej in rešitev.”

Jožica Žukovec, Dekor senčila, CEO

S SaleSqueze Konfiguratorjem smo pripravili 486 % več ponudb za StyleOUT® smetarnike v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Tomaž Rakuša, Dukin, Vodja trženja in prodaje

SaleSqueze name je pomagal, da smo digitalizirali in avtomatizirali našo prodajo in jo povezali z ostalimi orodji v podjetju. Na ta način smo prihranili kar 80 % časa pri delu s papirji in znižali količino prejetih povpraševanj prek e-pošte za kar 90 %. Vse to z odlično uporabniško izkušnjo!

Luka Ambrožič, Elaphe, Vodja trženja in prodaje

Rezervirajte klic z nami!
Povečajte število spletnih povpraševanj in za 70% zmanjšajte čas za pripravo ponudb.

[mautic type=”form” id=”32″]

Pridružite se vodilnim in povečajte svojo konkurenčnost.

Meni