Pridruži se ekipi SaleSqueze kot Customer Success Specialist

Deli objavo na družbenih omrežjih

Kdo je SaleSqueze?

SaleSqueze je dinamični slovenski startup s sedežem v Škofji Loki. Z ekipo 14 talentiranih strokovnjakov, ki imamo različne izkušnje s področja prodaje, proizvodnje in digitalnih rešitev, smo zavzeti za revolucioniranje načina prodaje kompleksnih izdelkov.

Razvijamo vizualno rešitev CPQ (configure, price & quote) za proizvodna podjetja, ki omogoča digitalen način prodaje kompleksnih izdelkov preko preprostih, vizualnih in samopostrežnih konfiguratorjev za prodajne ekipe, partnerje in stranke.

V letu 2022 smo bili zaradi inovativnega pristopa izbrani kot eden od petih finalistov za prestižno nagrado Slovenski startup leta. Naš potencial so prepoznali tudi Poslovni angeli Slovenije in EIT Manufacturing in jih podpirajo na poti pri globalnem uspehu.

Kakšne bodo tvoje zadolžitve?

Na trgu je ogromno podjetij, ki večino prodajnih aktivnosti še zmeraj opravljajo ročno – tvoja naloga pa bo, da jih popelješ v 21. stoletje in iz njihovega fizičnega kataloga narediš vrhunsko digitalno izkušnjo konfiguracije kompleksnega izdelka. Sodelovanje s stranko bo ključnega pomena za uspeh projekta na večih točkah; od pridobivanja materialov, testiranja, priprave na lansiranje in do točke, da dosežejo SaleSqueze efekt – izrazito povečanje naročil.

Kaj pričakujemo od tebe?

Znanje konfiguracije ti bo predala naša izkušena Customer Success ekipa (tega specifičnega znanja se res ne moraš naučiti v šoli), pričakujemo pa, da si želiš postati eden redkih specialistov za konfiguracijo.
Da boš lahko uspešen/a pri opravljanju te vloge potrebuješ sposobnost logičnega razmišljanja in občutek za vizualizacijo kompleksnih izdelkov. Obvezno je dobro poznavanje Excela, samoinicativnost in dobre komunikacijske sposobnosti, ki ti bodo prav prišle v komunikaciji s strankami in znotraj ekipe. 

Če se začutiš v tem opisu, oddaj svoje podatke v formo.

Mi že komaj čakamo, da se nam pridružiš!

Ne odlašaj in oddaj svojo prijavo.