Pridruži se ekipi SaleSqueze kot Customer Success Specialist

Deli objavo na družbenih omrežjih

Kdo je SaleSqueze?

V ekipi SaleSqueze smo specialisti za konfiguracijo z lastno tehnologijo Smart Configuration Technology. To pomeni, da znamo “konfigurirati oziroma sestaviti” kateri koli kompleksni izdelek – tudi če ima več kot 100.000 možnih kombinacij.

Z našo tehnologijo lahko podjetja svojim kupcem ponudijo konfiguratorje izdelkov na spletu in tako avtomatizirajo zajem povpraševanj, pripravo ponudb in naročil, ki jih v manj kot 1 minuti pripravi naša platforma.

SaleSqueze se lahko pohvali, da smo bili med 5 finalisti za naslov Slovenski Startup leta 2022, podpirajo pa nas Poslovni angeli Slovenije in EIT Manufacturing.

Kakšne bodo tvoje zadolžitve?

Na trgu je ogromno podjetij, ki večino prodajnih aktivnosti še zmeraj opravljajo ročno – tvoja naloga pa bo, da jih popelješ v 21. stoletje in iz njihovega fizičnega kataloga narediš vrhunsko digitalno izkušnjo konfiguracije kompleksnega izdelka. Sodelovanje s stranko bo ključnega pomena za uspeh projekta na več točkah; od pridobivanja materialov, testiranja, priprave na lansiranje in do točke, da dosežejo SaleSqueze efekt – izrazito povečanje povpraševanj in naročil. 

Kaj pričakujemo od tebe?

Znanje konfiguracije ti bo predala naša izkušena Customer Success ekipa (tega specifičnega znanja se res ne moraš naučiti v šoli), pričakujemo pa, da si želiš postati eden redkih specialistov za konfiguracijo.

Da boš lahko uspešen/a pri opravljanju te vloge potrebuješ sposobnost logičnega razmišljanja in občutek za vizualizacijo kompleksnih izdelkov. Obvezno je dobro poznavanje Excela, samoinicativnost in dobre komunikacijske sposobnosti, ki ti bodo prav prišle v komunikaciji s strankami in znotraj ekipe. 

Če se začutiš v tem opisu, ti ponujamo:

Redno zaposlitev s poskusno dobo 6 mesecev ali delo preko študentske napotnice v dinamični in izjemno energični ekipi strokovnjakov, ki premikamo gore in dnevno skupaj dosegamo nemogoče – vse to zato, da olajšamo in avtomatiziramo delo prodajnim ekipam, ki tržijo kompleksne izdelke.

Poleg tega nudimo še ☕️🍌🍎🍒🥨🍫🅿️🖥

Mi že komaj čakamo, da se nam pridružiš!

Ne odlašaj in oddaj svojo prijavo. Prijave so odprte do vključno 9. junija 2023.

Meni