Digitalna transformacija:
Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli

Ste dobili odobritev razpisa Digitalna transformacija in iščete najboljšo rešitev, ki pokrije področje Procesi in digitalne rešitve, digitalni poslovni modeli?

Ste na pravem mestu! Na tem področju vam pomaga SaleSqueze.

Nudimo vam pomoč pri uresničevanju načrta za razpis Spodbude za Digitalno transformacijo, ki ga razpisuje Slovenski podjetniški sklad. Platformo SaleSqueze nudi integriran digitalno podprt proces ter optimizacijo poslovanja in nadgradnjo obstoječih poslovnih modelov na osnovi digitalnih tehnologij v času digitalizacije.

Pri razpisu Digitalna transformacija smo partner mnogim podjetjem

Digitalizirajte proces naročanja

SaleSqueze omogoča vašim B2B kupcem in partnerjem, da sami poiščejo, konfigurirajo in naročijo vaše izdelke prek spleta z vrhunsko uporabniško izkušnjo.

Kako deluje SaleSqueze

00

Podatki prihajajo iz orodja ERP

SAP, Oracle, Infor, Odoo, ERPNext, etc.

01

Katalog izdelkov in konfigurabilna sestavnica

Uvozite enostavni katalog izdelkov, inventar in cenovno politiko iz orodja ERP in uporabite napredni katalog izdelkov, ki zajame celotno poslovno logiko in ustvari konfigurabilno sestavnico.

02

Predstavitev kataloga izdelkov prek vodene prodaje

B2B platforma uporablja napredni katalog izdelkov, ki avtomatično oblikuje konfiguratorje izdelkov, ki so enostavni za uporabo in kupca vodijo čez proces konfiguriranja in oddaje naročila ter mu tako omogočijo vrhunsko nakupno izkušnjo.

03

V B2B platformo vključite kupce

Povabite svoje kupce, dodajte njihove prodajne cene, pogoje poslovanja in jim dovolite, da na vaši spletni trgovini ustvarijo natančne ponudbe ali naročila za izdelke. Pridobljeno naročilo pa pošljite neposredno v orodje ERP.

04

Podatki se pošljejo nazaj v vaš ERP

Povpraševanja, naročila, sestavnica, itd.

Ključne koristi

Zajemite poslovno logiko v enem sistemu

Izpopolnjen katalog izdelkov, ki vsebuje napredno poslovno logiko, omogoča dodajanje konfiguracije, dinamično kosovnico, proces nakupa ter cenovno politiko in politiko popustov.

Avtomatično pripravljena naročila in ponudbe

Kupci avtomatično pripravijo personalizirano ponudbo ali oddajo naročilo za izdelke. Prodajni predstavniki se poslovijo od časovno potratne priprave ponudb in nepotrebne komunikacije s kupci.

Odpravite ročen vnos podatkov

Podatki iz B2B platforme se avtomatično prenesejo v orodje ERP. Tako odpravite dvojno vnašanje podatkov in se znebite nepotrebnih človeških napak.

Poslovite se od Excela, mailov in klicev v prodaji

B2B platforma je enoten spletni kanal, kjer vaši kupci raziskujejo, konfigurirajo, povprašujejo in naročajo izdelke. Prodajna ekipa kupce le usmerja in jim pomaga.

Vključite partnerje in distributerje

V B2B platformo vključite svoje partnerje in kupce ter jim omogočite preprosto naročanje, hkrati pa avtomatizirate celoten prodaji kanal.

Opolnomočite SaleSqueze z integracijami

Dosezite večjo produktivnost prodajne ekipe, tako da povežete z orodjema CRM in ERP. Vse s podporo naše ekipe.

Vrhunski rezultati

80 % manj časa porabljenega za prodajno administracijo
Do 486 % več povpraševanj
Povečanje konverzije iz povpraševanj v naročila do 18 %
40 % povišanje prodaje

Postanimo partnerji pri izvedbi projekta Digitalna transformacija

Pomagali vam bomo pri na področjih Izkušnja kupca in Digitalni poslovni modeli

    Meni