Naše stranke dosegajo
vrhunske rezultate!

S SaleSqueze Konfiguratorjem smo pripravili 486 % več ponudb za StyleOUT® smetarnike v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Tomaž Rakuša, Dukin, Vodja trženja in prodaje

SaleSqueze Konfigurator je poenostavil naš prodajni proces notranjih senčil, ki jih izdelujemo po meri. Avtomatski generator ponudb nam je pomagal pripraviti 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo vse ponudbe pripravljali ročno. Dosegli smo nove stranke in brez izdatne marketinške podpore odprli nov prodajni kanal. Konfigurator ponuja veliko možnosti za nadaljnji razvoj in vključitev tudi drugih  naših produktov, saj podpira prodajo izdelka, ki se konfigurira in izdeluje po meri. Sodelovanje s podjetjem SaleSqueze je bilo ustvarjalno, saj je celotna ekipa prodorna, prilagodljiva ter ponuja veliko kreativnih idej in rešitev.

Jožica Žukovec, Dekor senčila, Direktorica

Z internim SaleSqueze orodjem smo uspeli zmanjšati čas priprave ponudb za 70% in avtomatizirati postopek nabave materialov.

Uroš Krek, Hausmart, Ustanovitelj in direktor

SaleSqueze name je pomagal, da smo digitalizirali in avtomatizirali našo prodajo in jo povezali z ostalimi orodji v podjetju. Na ta način smo in prihranili kar 80 % časa pri delu s papirji in in znižali količino prejetih povpraševanj prek e-pošte za kar 90. Vse to z odlično uporabniško izkušnjo!

-Luka Ambrožič, Elaphe, Vodja trženja in prodaje

Dosežite tudi vi vrhunske prodajne rezultate!

Odgovorite na nekaj preprostih vprašanj in rezervirajte svoj brezplačni 30-minutni spoznavni klic!