Mi smo SaleSqueze

V ekipi SaleSqueze smo navdušeni nad tem, da pomagamo podjetjem in njihovim zaposlenim, da zasijejo v prodaji.

Vizija

Naša vizija je postati največja platforma za avtomatizacijo in rast prodaje z globalnim skladiščem prodajnih podatkov in s storitvijo, podprto z umetno inteligenco, za napovedovanje idealnih prodajnih scenarijev, izidov poslov in vzorcev nakupov, ki jih delijo trgi in segmenti kupcev.

Misija

Naše poslanstvo je ponuditi podjetjem najboljša orodja, znanje in podporo, ki jim omogoča, da iz prodajnega postopka odstranijo ročna in zapletena ozka grla pri prodaji in trženju, odkrijejo nove poslovne modele in dosežejo trimestno rast.

Vrednote

Rast

Najpomembnejša vrednota je rast. Ne predstavlja le rasti prihodkov od prodaje, ampak tudi rast naših strank. Pomeni izboljšave na področju trženja, prodaje, projektov, razvoja produkta,  poprodajnih storitev, uspeha strank in vodstva. Nenazadnje pomeni tudi karierno in osebnostno rast celotne ekipe.

Timsko delo

Smo veliki zagovorniki timskega dela, saj prevladuje miselnost, da lahko le s sodelovanjem dosežemo najboljše rezultate. Ni pomembno le odlično sodelovanje znotraj ekipe SaleSqueze, temveč tudi sodelovanje s strankami in partnerji.

Inovativnost

Inovacije so gonilna sila razvoja orodja SaleSqueze in procesov v organizaciji. Pri vsem, kar počnemo, se trudimo približati inovativnim metodam.

Kvaliteta

Vedno stremimo k vrhunski kakovosti – ne samo h kakovosti orodja SaleSqueze, temveč želimo obogatiti tudi delo prodajnih oddelkov in prinesti več kakovostnih rezultatov. Ta vrednota nas vodi v vseh poslovnih procesih in odnosih.

Spoznajte ekipo

Delimo si skupno vizijo, poslanstvo in vrednote. Z inovacijami gradimo in uvajamo sisteme, ki našim strankam in partnerjem pomagajo do uspeha.

Leon Panjtar
Co-Founder & CEO

Tilen Tomakić
Co-Founder & CTO

Eva Primožič
CFO

Ajda Hafner
Head of Marketing

Groga Tancek
Head of Design

Rok Peršuh
Sales Representative

Lina Bajec
UX/UI Designer

Matej Gorjanc
Senior Systems Developer

Sašo Bizjak
Senior Implementation Specialist

Tibor Ibrić
Implementation Specialist

Nejc Panjan
Implementation Specialist

Nejc Selan
Implementation Specialist

Jakob Zarnik
Sales assistant

Svetovalci

Naj bo naročanje B2B lažje, hitrejše in desetkrat učinkovitejše

z našo platformo za naročanje in obdelavo naročil za proizvodna podjetja.
Meni