Mi smo SaleSqueze

Specializirani smo za vizualne konfiguratorje, posebej zasnovane za proizvodna podjetja. Ponujamo digitalni način prodaje kompleksnih izdelkov, ki poenostavlja procese, je vizualno privlačen in omogoča samopostrežbo za vaše prodajno osebje, partnerje in stranke.

Pomembni mejniki,
na katere smo ponosni

Na naši poti do uspeha smo dosegli pomembne mejnike. Preberite o najpomembnejših dosežkih.

Priznanje kot ena izmed “10 najbolj obetavnih zagonskih podjetij v Sloveniji leta 2023”
Med petimi finalisti za Slovenski startup leta 2022
SaleSqueze je pridobil začetno investicijo, ki bo vzpodbudila globalno rast

Odkrijte našo edinstveno identiteto

Vizija

Naša vizija je revolucionirati način, kako proizvajalci prodajajo kompleksne izdelke, s pomočjo brezhibne in vizualno privlačne izkušnje. Naš cilj je digitalizirati prodajo kompleksnih izdelkov, izboljšanje interakcije s strankami ter spodbujanje rasti podjetja.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je ponuditi proizvajalcem celovito vizualno CPQ platformo, ki digitalizira in poenostavlja prodajo kompleksnih izdelkov. Zagotavljamo orodja in tehnologije, ki omogočajo prodajnim ekipam, partnerjem in strankam vizualno konfiguracijo izdelkov, natančne informacije o cenah ter enostavno generiranje ponudb.

Vrednote

Rast

Prioritiziramo rast kot temeljno vrednoto. To vključuje stalno izboljševanje paltforme SaleSqueze in uspeh naših strank. Stremimo k napredku na vseh področjih našega podjetja ter spodbujanju strokovnega in osebnega razvoja celotne ekipe.

Sodelovanje

Verjamemo v moč sodelovanja. Sodelovanje je ključno za doseganje najboljših rezultatov znotraj naše predane ekipe SaleSqueze ter za učinkovito sodelovanje s cenjenimi strankami in partnerji.

Inovacije

Inovacije nas ženejo naprej. Vse vidike našega dela zaznamuje duh inovacij, kjer nenehno iščemo inovativne metode za izboljšanje SaleSqueze orodja ter izpopolnjevanje naših organizacijskih procesov.

Kakovost

Posvečamo se brezkompromisni kakovosti. Ta vrednota se ne nanaša le na orodje SaleSqueze, temveč tudi na to, kako izboljšuje delo prodajnih oddelkov ter zagotavlja vrhunske rezultate. Vztrajamo pri kakovosti v vseh naših procesih in odnosih.

Spoznajte ekipo

Pri SaleSqueze imamo ekipo strokovnjakov na področju industrije in tehnološke navdušence, ki si strastno prizadevamo pomagati proizvodnim podjetjem doseči uspeh. Z globokim znanjem na področju proizvodnje, prodaje in marketinga ustvarjamo inovativno CPQ platformo za prodajo kompleksnih izdelkov ter zagotavljamo izjemne vizualne izkušnje.

Leon Panjtar
Co-Founder & CEO

Tilen Tomakić
Co-Founder & CTO

Eva Primožič
Chief of Staff

Ajda Hafner
Marketing Manager

Groga Tancek
Product Design Specialist

Nejc Selan
Customer Success Specialist

Matej Gorjanc
Senior Product Developer

Sašo Bizjak
Customer Success Specialist

Dejan Pajsar
Customer Success Specialist

Nejc Panjan
Product Developer

Svetovalci

Prodaja preko e-maila in telefona je preteklost. Vizualna in digitalna prodaja je prihodnost.

Digitalizirajte prodajo kompleksnih izdelkov