Vi vodite podjetje, mi vam pomagamo rasti.

Poskrbimo za vaš celoten digitalni prodajni proces in vam svetujemo okoli marketinških aktivnosti, da se bi lahko posvetite vaši viziji, produktom in vodenju podjetja.

Naša ekipa

Zaposlujemo specialiste na svojih področjih in jih razvijamo ter usmerjamo v 4 ključna področja – razvoj produkta, izvedba projektov, poslovno svetovanje in marketinške aktivnosti.

Leon Panjtar

Co-Founder & CEO

Klemen Peternel

Co-Founder & CFO

Tilen Tomakič

Head of Development

Matej Gorjanc

Software Developer

Aljoša Rakita

Software Developer

Sašo Bizjak

Software Developer

Rok Peršuh

Business Development

Ajda Hafner

Marketing

Katja Verbič

Administration

Vodstvena ekipa

Zakaj smo drugačni?

Razvoj in rast podjetja je navadno težek in naporen proces. Če želite biti kos nalogi, potrebujete dober produkt ali storitev, perfektno izvedbo in fenomenalne prodajne in marketinške veščine.

Predstavljajte si, da bi prodajni in marketiški del vašega posla lahko zaupali partnerju, vi pa bi se lahko med tem posvetili vaši viziji in misiji, vašim produktom ali storitvam in vodenju vašega podjetja. Sliši se dobro, kajne?

Tukaj običajno v zgodbo vstopimo mi. Ponujamo vam digitalne prodajne in marketinške aktivnosti, ki jih potrebujete za rast in razvoj vašega podjetja.

Za uspeh na področju digitalne prodaje je potrebna dobra in predana ekipa, zato veliko časa in finančnih virov posvečamo predvsem učenju, izobraževanju in razvoju članov naše ekipe.

Prijava na SaleSqueze e-novice

Bodite obveščeni o vsem kar se zanimivega dogaja na področju digitalne prodaje in marketinga. Prejemajte SaleSqueze novice, občasne ankete, članke in posebne ponudbe, ki vam jih 1-krat mesečno pošljemo na vaš email naslov.

Želite dvigniti vašo prodajo?

Rezervijate brezplačen obisk naše ekipe na pri vas v podjetju in skupaj se bomo sprehodili skozi vaše obstoječe prodajne procese, jih popisali, narisali ter predlagali izboljšave ter možnosti za avtomatizacijo in dvig prodaje.

  • Poslovite se od ročnega pisanja ponudb
  • Avtomatizirajte vaš prodajni kanal
  • Ustvarite do 200% več ponudb
  • Privlačite kupce, ki želijo kupovati vaše izdelke
  • Zapirajte posle namesto da pišete ponudbe
Meni