Partnerji

Postanite SaleSqueze partner!

Na┼íe sodelovanje vam bo omogo─Źilo, da svojim strankam zagotovite najbolj┼ío mo┼żno re┼íitev za avtomatizacijo prodaje. Partnerski program ponuja┬á strokovno znanje pri tr┼żenju in implementaciji, va┼íim strankam nudi podporo in jim pomaga pri rasti.

SAOP iCenter

SAOP razvija in vzdr┼żuje tri blagovne znamke. Informacijski sistem iCenter ERP je namenjen srednje velikim in velikim podjetjem. Minimax je spletni ra─Źunovodski program za ra─Źunovodski servis ali malo podjetje. iCenter eRegistration je sistem poslovnih dokumentov in podpora za e-ra─Źune.

INTERAIntrix

Intera razvija svoj sistem Intrix CRM. Njihova skupina strokovnjakov nenehno i┼í─Źe najbolj┼íe re┼íitve na podro─Źju CRM┬á oz. upravljanja odnosov s strankami, upravljanja projektov, storitev in tr┼żenja.

LEOSS

┼Że tretje desetletje so partner in zaveznik ambicioznih podjetij, ki jim pomagajo pospe┼íiti poslovne procese, zni┼żati stro┼íke in pove─Źati konkuren─Źnost. V podjetju se zavedajo pomena po meri krojene re┼íitve, zato za vsakega naro─Źnika sestavijo naju─Źinkovitej┼ío kombinacijo izbolj┼íanega procesa in zanesljive informacijske tehnologije, za ve─Źji donos in manj skrbi.

SPLETNA POSTAJA

Spletna postaja je agencija, ki ┼że od leta 2003 ustvarja uspe┼íne spletne projekte: spletne strani, spletne trgovine, B2B portale in projekte po meri. Z ekipo, ki ┼íteje ve─Ź kot 25 stalnih sodelavcev zagotavljajo celostne spletne re┼íitve pod eno streho. Reference si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Postanite SaleSqueze partner

Skupaj zgradimo zgodbo o uspehu.