Partnerji

Postanite SaleSqueze partner!

Naše sodelovanje vam bo omogočilo, da svojim strankam zagotovite najboljšo možno rešitev za avtomatizacijo prodaje. Partnerski program ponuja  strokovno znanje pri trženju in implementaciji, vašim strankam nudi podporo in jim pomaga pri rasti.

SAOP iCenter

SAOP razvija in vzdržuje tri blagovne znamke. Informacijski sistem iCenter ERP je namenjen srednje velikim in velikim podjetjem. Minimax je spletni računovodski program za računovodski servis ali malo podjetje. iCenter eRegistration je sistem poslovnih dokumentov in podpora za e-račune.

INTERAIntrix

Intera razvija svoj sistem Intrix CRM. Njihova skupina strokovnjakov nenehno išče najboljše rešitve na področju CRM  oz. upravljanja odnosov s strankami, upravljanja projektov, storitev in trženja.

LEOSS

Že tretje desetletje so partner in zaveznik ambicioznih podjetij, ki jim pomagajo pospešiti poslovne procese, znižati stroške in povečati konkurenčnost. V podjetju se zavedajo pomena po meri krojene rešitve, zato za vsakega naročnika sestavijo najučinkovitejšo kombinacijo izboljšanega procesa in zanesljive informacijske tehnologije, za večji donos in manj skrbi.

SPLETNA POSTAJA

Spletna postaja je agencija, ki že od leta 2003 ustvarja uspešne spletne projekte: spletne strani, spletne trgovine, B2B portale in projekte po meri. Z ekipo, ki šteje več kot 25 stalnih sodelavcev zagotavljajo celostne spletne rešitve pod eno streho. Reference si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Postanite SaleSqueze partner

Skupaj zgradimo zgodbo o uspehu.