Pogosta vprašanja

Enkrat smo že najeli CRM sistem, pa ga komercialisti niso uporabljali, zakaj bo drugače z vašim orodjem SaleSqueze?

SaleSqueze ni CRM sistem. Naše orodje bodo uporabljale vaše stranke in partnerji, komercialisti pa bodo z njim le pregledovali priložnosti in jih zaključevali. Poleg tega orodje prevzame vlogo izdajanja informativnih ponudb, kar pozitivno vpliva na vašo ekipo komercialistov, saj s tem prihranijo ogromno časa s pisanjem ponudb in administrativnim delom in lahko glavnino svojega časa posvetijo prodaji in zaključevanju poslov.

Koliko časa bomo morali vložiti v pripravo materiala, saj ga v našem podjetju nimamo neomejeno?

Pri sodelovanju z našimi strankami smo opazili, da imajo večino materiala že pripravljenega, saj ga uporabljajo v marketinške in prodajne namene. V primeru, da materiala nimate, vas jasno usmerimo in povemo, kako ga lahko pridobite na najbolj optimalen način.

Zakaj in kako konfigurator pripelje rast povpraševanj?

Stranke danes rade raziskujejo v miru in splet je idealen prostor za to. Konfigurator omogoča, da se izobrazijo o vašem produktu in pridobijo natančne informacije o tem, kaj ponujate hitreje. Poleg tega vašim potencialnim kupcem omogočimo vrhunsko uporabniško izkušnjo oddajanja povpraševanj na katerikoli napravi in kadarkoli si stranke to želijo. Stranke so zato bolj motivirane za oddajo povpraševanja, saj konfiguratorji SaleSqueze govorijo jezik strank.

Naša spletna stran nima obiska, kako bo potem SaleSqueze konfigurator prinesel rast?

Z našim orodjem garantiramo rast povpraševanj v primerjavi z enakim obdobjem v lanskem letu. Pred sodelovanjem ocenimo, ali je prometa na vaši spletni strani dovolj in ali je dovolj kvaliteten. Če ugotovimo, da je prometa premalo, ga s pomočjo različnih marketinških aktivnosti tudi pomagamo pripeljati.

Lahko SaleSqueze konfigurator uporabimo tudi za naše produkte, ki so zelo kompleksni?

Naše orodje je zasnovano tako, da lahko z njim podpremo katerikoli produkt in katerikoli prodajni proces, ne glede na kompleksnost. Za izdelavo informativne ponudbe običajno stranke ne obremenjujemo z določenimi tehničnimi vprašanji, zato tudi na tak način prilagodimo javni konfigurator.

Je mogoče, da naše stranke ne bodo znale uporabljati SaleSqueze konfiguratorja?

Danes so stranke, ki prihajajo v prodajne kanale veliko bolj izobražene. SaleSqueze konfigurator je zasnovan tako, da na enostaven način izobrazi vaše potencialne stranke,  kaj vaš produkt ponuja. Pri tem naredimo izkušnjo priprave povpraševanja prijetno in enostavno.

Nočemo, da računalnik opravlja delo komercialista, ker nam je pomemben osebni stik.

Naše orodje vašim strankam samodejno pošlje lepo oblikovano personalizirano ponudbo takoj, ko stranka odda povpraševanje. S tem vaše komercialiste razbremenimo in jih usmerimo v osebni stik, ki ga lahko sedaj izvajajo hitreje in bolj pogosto.

Imamo zelo kompleksen interni sistem za izdelavno ponudbe, kako to vpliva na delo z orodjem SaleSqueze?

Vse povezave, ki smo jih izvedli med našim orodjem SaleSqueze in drugimi sistemi so bile uspešno izvedene. Povezovanje nam lahko onemogočijo omejitve dostopa ali pa licenčne politike sistemov, ki pa jih vedno pregledamo, da ugotovimo ali podpirajo povezovanje z zunanjimi sistemi ali ne.

 

Če imate glede orodja SaleSqueze še kakšno vprašanje, nam pišite.

Prodaja preko e-maila in telefona je preteklost. Vizualna in digitalna prodaja je prihodnost.

Digitalizirajte prodajo kompleksnih izdelkov