Kaj pravijo naše stranke

SaleSqueze so mlada in hitra ekipa, s katerimi nam je skupaj uspelo ustvariti ličen in zelo uporaben konfigurator, ki nam sedaj lajša izdelavo informativnih ponudb. Vsaka avtomatsko izdelana ponudba nam prihrani 15 minut. Ob odločitvi za konfigurator smo bili pozorni na ROI, kar nam je zaenkrat dobro uspelo. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in čestitke SaleSqueze ekipi!

Andrej Repše ml., Armat, d. o. o., Referent v marketingu

V podjetju Birkdale smo potrebovali konfigurator garažnih vrat, ki bo del naše spletne strani, in ekipa SaleSqueze je delo odlično opravila. Izkušnje so bile v vseh pogledih odlične – od komunikacije in časovnice do izvedbe in njihovega poglobljenega razumevanja našega izdelka. Ekipa SaleSqueze je razumela naše želje, postopek vpeljave orodja v naš prodajni proces pa je bil enostaven in hiter.

Po uvedbi konfiguratorja SaleSqueze smo povečali prodajo, poenostavili upravljanje potencialnih strank in celoten prodajni postopek. Hvala, SaleSqueze!

Simon Sturman, Birkdale Manufacturing Group Limited, Ustanovitelj in direktor

SaleSqueze konfigurator je poenostavil naš prodajni proces notranjih senčil, ki jih izdelujemo po meri. Avtomatski generator ponudb nam je pomagal pripraviti skoraj 4-krat več ponudb za plise zavese v primerjavi z lanskim letom, ko smo vse ponudbe pripravljali ročno. Dosegli smo nove stranke in brez izdatne marketinške podpore odprli nov prodajni kanal. Konfigurator ponuja veliko možnosti za nadaljnji razvoj in vključitev tudi drugih naših produktov, saj podpira prodajo izdelka, ki se konfigurira in izdeluje po meri. Sodelovanje s podjetjem SaleSqueze je bilo ustvarjalno, saj je celotna ekipa prodorna, prilagodljiva ter ponuja veliko kreativnih idej in rešitev.

Jožica Žukovec, Dekor Senčila, Direktorica

SaleSqueze Konfigurator nam je omogočil, smo lahko pripravili 486 % več ponudb za StyleOUT® smetarnike v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Tomaž Rakuša, Dukin, Vodja trženja in prodaje

SaleSqueze Konfigurator nam je pomagal, da smo digitalizirali in avtomatizirali našo prodajo in jo povezali z ostalimi orodji v podjetju. Na ta način smo prihranili kar 80 % časa pri delu s papirji in znižali količino prejetih povpraševanj prek e-pošte za kar 90 %. Vse to z odlično uporabniško izkušnjo!

Luka Ambrožič, Elaphe, Vodja trženja in prodaje

Z internim SaleSqueze orodjem smo uspeli zmanjšati čas priprave ponudb za 70% in avtomatizirati postopek nabave materialov.

Uroš Krek, Hausmart, Ustanovitelj in direktor

V primerjavi z enakim obdobjem lani, se nam je število povpraševanj povečalo za 50%, prodajna ekipa pa ima za pridobitev naročila pol manj dela. To nam je uspelo s pomočjo platforme SaleSqueze, ki našim potencialnim strankam samodejno izračuna ceno izdelka, pripravi izris in samodejno pošlje ponudbo na mail.

Jaka Hrovat, Mizarstvo Hrovat, Direktor

Študije primera

Pridružite se vodilnim podjetjem in uredite svojo prodajo

Prodaja preko e-maila in telefona je preteklost. Vizualna in digitalna prodaja je prihodnost.

Digitalizirajte prodajo kompleksnih izdelkov