Reportaža z dogodka: Ekosistem digitalnih rešitev za proizvodna podjetja

Dogodek

V četrtek, 9. septembra 2021, smo na Dvoru Jezeršek gostili dogodek Ekosistem digitalnih rešitev za proizvodna podjetja.

Za dogodek smo se povezala tehnološka podjetja SaleSqueze, Intera, Saop, Leoss in Spletna postaja, kar ni naključje. Smo partnerska podjetja in naše rešitve se odlično povezujejo in ustvarjajo sinergije v mnogih slovenskih podjetjih.

Na dogodku smo v sklopu petih vsebinskih predavanjih predstavili ekosistem digitalnih rešitev, ki ga sestavljajo spletna stran, CPQ, konfigurator, CRM, WMS in ERP.

Na dogodek se nam je pridružil gostujoči govorec Christopher Coomes, ki je v svoji bogati karieri deloval za svetovno znane blagovne znamke, kot so Google, Amazon, Caterpillar, Ford in Jaguar Land Rover. Dogodek je otvoril s krajšim razmišljanjem o prihodnosti proizvodnih podjetij.

Roman Krušič, Leon Panjtar, Uroš Žohar, Miha Gantar in Brigita Tomažič, so v petih vsebinskih predavanjih naslovili naslednje tematike:

  • Digitalno sodelovanje s partnerji preko platforme za naročanje
  • Digitalizacija od povpraševanja do dinamične sestavnice
  • Optimalen prodajni lijak od povpraševanja do nakup
  • Digitalizacija skladiščnih procesov
  • Digitalizacija v proizvodnji – kje smo in kam lahko pridemo?

Dogodek smo zaključili s sproščenim druženjem ob kulinariki cateringa Jezeršek.

Sodeč po odzivih udeležencev in njihovi energiji, se nam obeta še veliko vrhunskih in znanja polnih dogodkov v seriji Digitalnium.

Oglejte si fotografije z dogodka

Prejšnji prispevek
Kako spremljati stroške in cene izdelkov, ko pa se stalno spreminjajo?
Naslednji prispevek
Koraki za uvedbo prodajnih aktivnosti v proizvodnih podjetjih