SaleSqueze poslovni zajtrk – Galerija in poročilo iz dogodka

Dogodek

V mesecu novembru smo v hotelu Cubo v Ljubljani izvedli naš prvi poslovni dogodek SaleSqueze poslovni zajtrk: Vse za uspešno digitalno prodajo. Nanj smo povabili predstavnike različnih podjetij iz Slovenije, ki jih zanima tematika trženja kompleksnih izdelkov in storitev preko digitalnih kanalov.

Na dogodku smo v sklopu štirih izjemno zanimivih predavanj predstavili idejo o novi digitalni revoluciji, ki nadgrajuje trg klasične spletne prodaje in omogoča enostavno in standardizirano prodajo kompleksnih izdelkov in storitev na podoben način, kot poteka že uveljavljena prodaja “izdelkov iz police”.

Naši gostujoči predavatelji, Damjan Blagojević, Jure Habbe in Luka Ambrožič, so podrobno predstavili posamezne dele marketinško-prodajnega kanala, ki pomembno prispevajo k uspešnemu poslovnemu modelu digitalne prodaje ter uporabe orodja SaleSqueze v njem.

Za vse, ki se dogodka niste uspeli udeležiti, smo pripravili galerijo slik iz dogodka (spodaj), brezplačno pa so vam za prenos na voljo tudi predstavitvena gradiva, ki so jih na dogodku predstavili naši predavatelji.

V naslednjih tednih bomo objavili tudi video posnetke vseh predavanj iz dogodka, tako da boste lahko celotno dogajanje še enkrat pregledali.

Prejšnji prispevek
Kaj je SaleSqueze Efekt?
Naslednji prispevek
SaleSqueze – orodje za uspešno digitalno prodajo