Kaj je SaleSqueze Efekt?

SaleSqueze Efekt predstavlja majhno spremembo v poslovnem procesu organizacije, ki za seboj potegne verižno reakcijo sprememb, ki se poznajo na celotnem poslovnem modelu organizacije in s seboj prinesejo velike spremembe v prodaji ter rast.

Nekatera podjetja dosegajo izjemne rezultate, saj število njihovih prodajnih priložnosti prične strmo naraščati (tudi do 200% letno), posledično pa, ob pogoju da imajo urejene procese prodaje, narašča tudi realizacija.

Ob pravilno implementiranem procesu prodaje in marketinga lahko dosežemo povsem predvidljiv marketinško-prodajni kanal, ki je v veliki meri odvisen le od vložka v kanal ter od prodajnih sposobnosti prodajne ekipe, da zaključuje naročila.

 

V ekipi SaleSqueze smo bilo že nekajkrat priča temu zanimivemu pojavu, ki našim strankam prinaša pozitivne spremembe v njihovo poslovanje, kljub morebitnim začetnim zadržkom in skeptičnosti.

SaleSqueze Efekt je mogoče načrtovati in v našem podjetju razvijamo orodja, znanja in metode, ki nam omogočajo, da SaleSqueze Efekt ustvarimo s katero koli organizacijo na katerem koli trgu. Iz dosedanjih izkušenj smo se naučili, da je SaleSqueze Efekt najlažje poustvariti tako, da:

  1. Podrobno analiziramo izdelek ali storitev
  2. Podrobno analiziramo procese marketinga in prodaje
  3. Procese dopolnimo in uskladimo z orodji in metodami SaleSqueze
  4. Načrtujemo proces marketinga in prodaje
  5. V vse korake vgradimo potrebna znanja in orodja
  6. Izvedemo delavnice marketinga in prodaje, da vas naučimo upravljati s procesom
  7. Definiramo metrike (KPI) in analitiko, da vi lažje spremljate in usmerjate proces
  8. Vas podpiramo in spremljamo na vaši poti

 

Bi tudi vi radi občutili SaleSqueze efekt?

Meni