SaleSqueze se je pridružil projektu Treecelet

Novica

V dobi napredne informacijsko-komunikacijske tehnologije so podjetja postavljena pred dejstvo, da le tehnološko modernizirano poslovanje zagotavlja konkurenčno prednost in obstanek na trgu. 

Poslovanje brez papirja je ideal, ki si ga želijo doseči mnoga podjetja, saj ne zagotavlja le konkurenčne prednosti, ampak prispeva k bolj trajnostnemu poslovanju. 

Živimo v digitalni dobi, ko večino svojega delovnega dne in prostega časa preživimo na pametnih napravah, ki nudijo mnogo prednosti. Ena izmed izjemnih pridobitev pametnih naprav je prenos dokumentov, ki omogoča poslovanje brez papirja, pa vendar je realnost v podjetjih taka, da večina še vedno uporablja ogromne količine papirja.

Povprečen Slovenec na leto porabi 185 kg papirja, evropsko povprečje znaša 220 kg, ameriško povprečje pa znaša več kot 300 kg papirja na prebivalca letno.

SaleSqueze platforma omogoča poslovanje brez papirja v prodaji

V ekipi SaleSqueze se zavedamo problematike prekomerne porabe papirja, še posebej v prodajnih oddelkih, zato smo se pri razvoju platforme osredotočili tudi na digitalizacijo dokumentov v prodaji:

  • kataloge, brošure in različne tiskane materiale nadomesti napredni digitalni katalog, ki vsebuje celotno poslovno logiko izdelka;
  • ponudbe v tiskani verziji nadomestijo digitalne ponudbe, ki jih kupci na svoj e-mail prejmejo takoj, ko zaključijo konfiguracijo izdelkov;
  • delovni nalogi v proizvodnjo ne potujejo več v fizični obliki, ampak integracije s proizvodnimi sistemi omogočajo, da je potovanje digitalno. 

Poslovanje brez papirja je le ena od oblik trajnostnega poslovanja, obstaja pa še mnogo načinov, kako lahko podjetja prispevajo k poslovanju, ki je prijaznejše do okolja. 

Pridružili smo se projektu Treecelet

Treecelet je slovensko podjetje, ki ustvarja skupnost za sajenje dreves. Pogozdovanje obnavlja habitate divjih živali po vsem svetu. Ekipa veliko truda vlaga tudi v ozaveščanje o krčenju gozdov preko družbenih omrežij. 

Treecelet je podjetje, usmerjeno k svojemu poslanstvu: posaditi 1 milijon dreves. Posadili so že preko 300.000 dreves. Trenutno sadijo v Sloveniji, Tanzaniji, na Madagaskarju, Haitiju, v Keniji, Indoneziji, Avstraliji, Kaliforniji in amazonskem deževnem gozdu. 

Ker stremimo k bolj trajnostnemu poslovanju, smo se tudi sami odločili podpreti projekt Treecelet.

V sajenje dreves vključujemo svoje stranke

V sodelovanje pri projektu Treecelet vključujemo tudi svoje stranke. V podjetju SaleSqueze se zavezujemo, da z vsako novo pridobljeno stranko skupaj posadimo 20 dreves.

Le poslovanje, ki vključuje trajnostne pristope, je dolgoročno vzdržno, obenem pa je treba za boljši jutri podpreti tudi domače organizacije, ki ščitijo naš planet. Mi smo se odločili za Treecelet in vabimo tudi vas, da se pridružite projektu z dobrim namenom.

Prejšnji prispevek
Kateri so najboljši konfiguratorji izdelkov v letu 2021?
Naslednji prispevek
Urejen proces B2B naročanja in prihranek do 70 % časa pri obdelavi naročila