SaleSqueze je pridobil začetno investicijo za uresničitev vizije

Novica

Po številnih predstavitvah, sestankih in pogajanjih z več investicijskimi skladi in zasebnimi vlagatelji z veseljem sporočamo, da je SaleSqueze pridobil začetno investicijo, ki bo omogočila uresničevanje vizije.

Ta pomemben priliv kapitala, vključno z novimi partnerstvi s slovenskimi poslovnimi angeli, je pomemben mejnik v zgodbi SaleSqueze. Investicija nam je omogočila ločitev od matične družbe Kalmia in začetek samostojne poti na trgu SaaS rešitev. 

Naslednje pomembne aktivnosti ekipe SaleSqueze so izpopolniti platformo, tako z vidika funkcionalnosti kot tudi uporabniške izkušnje, v svojo ekipo privabite ključne kadre in razširiti poslovanje na DACH trg.

Kaj o pomembnem mejniku pravi direktor Leon Panjtar?

Vizija podjetja SaleSqueze je doseči globalen trg in za takšen preboj je potreben velik finančni vložek, zato smo se v iskanju sredstev med drugim obrnili tudi na slovenske poslovne angele, saj so pokazali veliko interesa za produkt in poslovni model. Poleg finančne inekcije prinašajo tudi ogromno znanja in poslovne povezave, kar podjetje trenutno potrebuje za rast.

Investicija nam je omogočila tudi odcepitev od matičnega podjetja Kalmia in se osredotočimo na razvoj platforme SaleSqueze, ki omogoča avtomatizirano prodajo konfigurabilnih izdelkov. 

Leon Panjtar, soustanovitelj in direktor podjetja SaleSqueze

Prejšnji prispevek
Koraki za uvedbo prodajnih aktivnosti v proizvodnih podjetjih
Naslednji prispevek
Kateri so najboljši konfiguratorji izdelkov v letu 2021?